Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jebiga iphone korisnici večinom dobrostoječi zapadnjaci...sa velikim primanjima...shodno tome je očekivati i da će biti više potrošački usmjereni za razliku od android korisnika! onaj iphone i zna samo za kreditnu karticu...hoš muziku daj karticu hoš film daj karticu itd! zato i jes zatvoreni sistem!
..zato što nisi skinuo niti jedne pjesme niti jednog filma i slično! jel tako! a mp3 ne možeš slušati niti prenijet sa diska! znam imao sam i ja ajfon...ništa živo nisam mogao! super je to telefon...al za bogate i one koji nisu bogati al eto vole sigurnost i besprijekornost da im se sistem ne ruši...želi osnovno...pozvati koga biti pozvan kamera slike i to!
...koja...itunes jel to jarane? pa to i jes problem...necu da kupujem pjesme... drugo hocu da slusam mp3 pjesme a ne svaki put otvarati aplikacije i puštati youtube! uključi tikvu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas mi je zao google. Malo kasnije mozda i suzu pustim.
Svaka cast Apple-u ali ja vise cijenim Google(Android) i SAMSUNG
meni ne trebaju ti vaši iPHONE, IWATCH, meni treba iFEATA, iRNESA, iRFANA i td..
Shit=0$ iShit=99$
J..š ti sat koji moraš svaki dan kačiti na punjač, pa bio Apple ili Android...
znaci, dolazi u obzir samo mevludska varijanta, dakle svijetlo zeleni sat sa zelenim kaišem.
ugravirano na pozadini kelime i šehadet
Stali ih satovi u googleu hahah
Kokuzu je swatch Mont Everest
Za godinu dana pola grada će nositi ovaj sat. Zapiši ovo !
Bosno zemljo moja mila, volim te!
Trebaš sat. Kupi Citizen. Ima i unuk da se hvali kako tačno pokazuje vrijeme.
Citizen PROMASTER je zakon.
Receno je Dedjal ce prodavat maglu pod bubrege!
hahahah
ja sam neki dan kupio 2 komada, jedan sa crvenim i jedan sa zelenim kaisom da mi boje idu uz cipele i odijela.. inace nisu skupi, ja sam ih placo po 12.000 dolara...
iiii iQrac
Raja odlijepila za jabučicama
Šuku.rac bajo moj!