Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nemam ni iPhone, ni MAC racunar a ni iPad
Isto ko Bosnalijek samo 3 nule više.
To nije istina. Imam MacBook Pro i iPhone, i jedno i drugo radi savršeno. Prije toga sam imala MacBook koji je nakon 2 godine radio kao i prvi dan.
@dosta vise bio bih vam zahvalan :)
\"Jedino je pala prodaja iPoda i to za sedam posto. Naime, u prvom kvartalu Apple je prodao 7,33 miliona iPada\" Dogovorite se jeli IPODA ili IPADA.
Nista mu to ne vrijedi kad je čovjek bolestan.Jer novac ne može kupiti zdravlje
A ti to znas jer si koliko vremena proveo koristeci bilo sta od Apple-a?
nasi politicari na putovanja potrosili 7...
sta sad mi tu mozemo oces da ti kupimo jedan iphone?
http://crapplestore.blogspot.com/ Za one koji razmisljaju o kupovini Apple produkta i koji ne znaju sta ce od para. Kvalitet Apple-ovih proizvoda je zalostan i jadan ni blizu onoga po cemu su bili poznati i po cemu se danas prodaju.
Steve je izlječen od karcinoma o kojem govoriš. Čemu prodavati dionice i akcije kad je Apple sigurno sposoban sad ili nekad nastaviti i bez Stevice.
Ako ovaj Steve Jobs umre ne\'do Bog (dobar je to covjek), Apple ce propasti ko tuzlanski Polihem, ovaj covjek je dusa kompanije iPod iPhone iMAc, iPad su njegovih ruku djelo on je kreativac kompanije
Steve Jobs boluje od karcinoma , njegovo zdravstveno stanje nije dobro..To je razlog za odlazak na \" bolovanje\" i naravno to je razlog da mnogi investitori prodaju akcije ...
informaticari su naj pametnija kategorija ljudskih bica :)
Cuj otisao na bolovanje :)