Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne mogu oni Biri opepelit.
.. a zato ce Bosanac smisliti ( TV UMJESTO NA ELEKTRICNU STRUJU DA GA UPALI NA VODU ) AHHAHAHAHAH
Kaže moj komšija; da to čemu valja ta bi jabuka bila čitava hahahaaa
sto ti je rec marketing!ameri su ga apsolvirali!
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Jel' tebe placaju da lupas ove komentare ?????
Zato je i najskuplji koliko je iphone skuplji od samsunga neko bi rekao da je za klasu bolji a ustvari je obrnuto :D galaxy ga razvaljuje zadnje 2 godine sto se tice macbooka mozes za te pare auto sebi uzet a ne laptop pisam se na to konfiguracije su im ko u obican windows laptop od 1000 km
@acti nadam se da ne mislis ozbiljno? baci oko na bug.hr ili na neki od ozbiljnijih portala tek toliko da vidiš kakve konfiguracije ljudi izbacuju u posljednje vrijeme i za koji novac.o stabilnosti OS-a ne bih zelio raspravljati.ho u da kažem da su jednostavno preskupi.
joj sto ne mogu vas iphone usera ja mislim da ste vi najgluplji narod na svijetu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je citava jabuka vrijedili bi jos 20-30 milijardi
men se od Applea najviše sviđa ovaj njihov šejtanski logo...
nisam nikad u zivotu imao iphone, ipad, macbook itd.... NITI cu ikad imat jer je prekomercijalno preskup i sluzi samo za foliranciju.
Sto se tice Comp su najbolji nema jaci funkcije imas to windows nije nije ni vidjelo :)
@jadosoonako znam ja da je macbook pro 15 retina najjaci ali za cijenu preko 2000 Eura mozes naci laptop sa super super jakom konfiguracijom i jos ti ostane za odmora u CG/HR ili gdje god vec ko voli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vikend reklama na klix.ba :D Posjetite novu, domacu zabavnu stranicu sa mnostvom GIFmuzike. http://bit.ly/GIFMUZIKA
da vidim kakav ce TV prodavati...sigurno dobar, ali cijena 50k haha
kako nece biti najjaci kada smarphone prodaje glupsonima
btw. ovo dodje kao istrazivanje po broju th/up/dn moze se stvoriti predstava koliko citalaca koristi iUredjaje i koliko neke druge :)