Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teta Violeta bi podizala svjest mladih o starima, Pa draga Violeta tih starih da nema pola omladine bi skapalo. Oni nas dotiraju jer smo bez posla. Volimo ih mi i nek su nam živi i zdravi. Nego, nabavite vi AFRIČKE ŠLJIVE da dedo zakalemi, da nana ne zaboravlja biber u tikvenicu stavit. A lično, taj projekat bi zaposlio najmanje 20 mladih, samo da date "mito" kome treba. Dodijali ste mi više sa mačkama, psima, ekologijom, fitologijom i sličnim logijama. Samo perete novac. Čuj informatičar dedo. Dok ga vi obučite on na ahiretu. A tamo Telemach ne dobacuje. Ne još.
Ubilo se za istocnjake
što se tiče starije populacije , oni koji su htjeli i željeli već jesu , ako ništa dio njih je savladao osnove da bi se mogli čuti s djecom i obitelji preko Skype-a
ma mrs tamo, da mi stari onda zna ući u history i vidi da gledam porniće