Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počelo je. Pa ne mogu se tržni centri otvarati kao granapi, na svakom ćošku. Brzo će mnogi početi propadati a samo najjači će opstati.
\"Hvala tati i mami\"-smješno ljudi. Alta = klasično pranje novca!
Prema nezvanicnim informacijama Risto Podvoznjak je vidjen u krugu Alte u utorak navecer...
Pa Hidrogradnja je vlasnistvo koalicionog partnera. Ne moze im se tek tako iskljuciti struja. Ja sam vise sit ovih monopolista. Sve prodati i privatizirati. Deregulisati elektroenergetski sektor u zemlji. Drzavno vlasnistvo svesti na nulu. Nema nikakvog ekonomskog napretka dok se ovo sve ne odradi. Sve ove drzavne firme sluze samo za stranacko ubiranje novca, zaposljavanje podobnih, pranje novca, kriminal,..........i svaki put kada imamo izbore, shvatite da sve politicke stranke samo zele doci do drzavne imovine i nista vise od toga. Bez privatnog vlasnistva i slobodne trzisne ekonomije samo cemo i dalje tonuti u ekonomsku kataklizmu!
ma je....bo njih vise..sa ovim novim cijenama plina i vode iskljuciti ce i meni struju
zwei Partizanen gelaufen ducrh kukuruzen : )
treba i ovom EP monopolu stati u kraj. hocemo izbor, hocemo pravo da sami proizvodimo struju
nek kupe agregat, il nek ga naprave od ficinog motora!
hahaha gasi hahahaa gasi hahahaaa ma mi smo stoka, sta ce nama struja nama satori i ognjista samo....
...za neupućene! I Hidrogradnja ima ogroman dug prema EP.
imal sta drugo, ja alta u mraku ja lata nije u mraku, pa ce opet bit u mraku, al nismo sigurni jer ako grabovica zavrne pa ce biti u mraku, lopovi, zbog njih nam isto sve skupi, nesposobni direktori nemaju pojma kako naplatiti dugovoe i jednostavnije je povečati onima koji plaćaju cijenu a alta ce biti u mraku, pa opet nece biti u mraku. ko je je...
FORTUNA DUSSELDORF - ICH LIEBE DICH EINE FORTUNEN AUS SARAJEVO! Grusse aus Sarajevo!
STA RECI, KOME POSLUKU PORATI...
ma to je to on ulozi i ispali se a imas sejha preko puta covjek zna ako i propadne da opet ima pare (mislio u exit otic al oces)
Garant će tako biti i sa ostalima gdje SDP nije upetljao prste. Jadno, a nažalost imaju jedinu pravu ideju za dobrobit države i SVIH njenih naroda.
pa nije i ni otvorena kako treba vec je u dugovima... hahhah
Gasi odma znaci, nece platiti 100%