Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma uzmi ti dodo tih devet milona , a nama taj put i netreba za ovih par traktora i stojadina sto posjedujem Srbija Srbija Srbija Srbija ( a joj ovo je bosna)
Vozd ima pravo da radi sta hoce , mi smo malo gladni ali proci ce i to.
CPM je firma koja je pred bankrotom....Slovenija je otvorena zemlja...sve možete naći na internetu....čak i bilanse stanja i uspjeha....Dodo je king, ne lažem, on je novi boško buha...bombaj mile narodu...svakako su to ovce...
ja nevidim ovde nista lose, dao im je 2 mjeseca da obezbjede pare ako nenadju duguju mu 9 miliona, mozda bi bolje bilo da i nedebiju pare hehe, a to sto se nece poceti graditi za 2 mjeseca ako ovi nesrede pare pa sta nije kraj svijta kad smo mogli sve ove godine bez auto puta mozemo jos 2 mjeseca :)
NJEMU MOŽE SAMO DŽAFEROVIĆ POMOĆI, NARAVNO, AKO MU BUDE RADIO REVIZIJU
Glasam za Dodu. Samo neka ovako nastavi da razvlaci, dok nasi rade autoput. I neka vice \"bolji dio\" hahahaha
Uvjeren sam da će se naći neko da brani ovakav način igre sa stanovništvom RS-a. Nije mi jasno kako ljudi ne progledaju i vide da nas ovakve vođe samo u veći jad tjeraju. Bože pomozi nama i našoj djeci.