Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim Boeing dobije manje porudzbina od Airbusa eto ti nekog skandala dirigovanog iz Amerike preko svog pijuna u Evropi.
A ja mislio samo u BiH prevara i korupcija :) :)
Ne postoji država na planeti zemlji koja je imuna od korupcije, jedina razlika jeste u kojim nivoima se dešava korupcija, tako da je u "zemljama bez korupcije" korupcija isključivo u visokim višemilionskim nivoima, dok u ostalim zemljama na svim nivoima, od 10$ pa nadalje.
Pa svaka država ima mafije ima samo u BiH međutim mafija ima državu, a prevare i korupcija se u državi, organima, sudu, tužilaštvu, policiji i novosnovanoj agenciji za brobu protiv korupcije gdje je zasjeo osoba poznata korupciji kao PR mafije !!