Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ti je babo najveci, idi popusi mu dobro da mu olaksas zatvorske dane.
Jebem li vam mater balisku sta se vi bunite BABO je legenda a vi smrdljivci pusite ga do bopla
Jebo ti Fikret Abdic familiju citavu. U po rata ste se sa cetnicima okrenuli protiv svog naroda. Dabogda vas trazili po masovnim, grobnicama, majku vam separatističku.
Jebo ti Babo mater.Dabogda ga crvi izjeli u zatvoru. Djubre jedno veleizdajnicko. Nije bilo dovoljno sto su cetnici ubijali ljude u Unsko-sanskom kantonu, pa se i on naso da ih ubija. Pa na Krajini (popularni naziv za ratiste s Fikretovim izdajnicima) oginulo je vise ljudi nego u borbi s cetnicima.
ako je istina da babo stoji iza ovoga mora biti nesta pravo dobro jer je on jedini od politicara koji ima smeka za ekonomiju i koji je razmisljo i razmislja glavom a ne guzicom kao npr ovaj sandjaklia jebo ga onaj ko ga dovede u sarajevo ... ps: da se babo sluso nebi se rat ni desio vec bi bili ekonomski jaci od mnogih komsiskih drzava...
nista sa time ne dobijamo. zaposlimo 400 novih radnika,a postepeno gubimo 400 ili vise radnika u drugim proizvodnim pogonima. recimo slovenci otvore mercator i uguse male trgovine. jer danas svi lete da kupuju na jednom mjestu sve. ja sam licno za otvaranje novih velikih trgovina,ali sa prodajom domacih proizvoda,jer samo tako mozemo dalje.
Joj kakomije drago , samo naprijed sa novim investicijama i novim ulaganjima, ali bicemi jos draze ako omogucite potrosacima ( narodu ) uz povoljne kredite , popuste , snizenja , promocije, da potrosaci mogu da kupe , ida konzumiraju te iste nase proizvode . Znaci da povecaju potrosnju , isamim tim , sa povecanom potrosnjom , povecace proizvodnju.
mislim da imamo i previse prodajnih objekata, otvarajte proizvodne pogone...
a ja se ponado da je to cash nad carry holandski
najvećih ulagača u privredu BIH sa do sada uloženih oko 200 miliona KM, _____ ne znam ko ce sve to pokupovati. Kad gladna gomila pochne jurisati na 17 hiljada tisucca artikala... ________ ...dječje porodilište «Zehra Mujanović» u Sarajevu novčanim čekom u iznosu od 20 000 KM. at NINA: ZEHRA MUIDOVIC
IZA OVOG STOJI FIKRET ABDIC TO JE NJEGOVO I ZATO NEMOJTE KUPOVATI TAMO.
ima li sta za raju???
pokazite slike tog novog centra