Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta smo spali da ostale zemlje balkana hvale nase proizvode i kupuju a mi nezelimo pored kiseljakove kisele i tesanjske oaze on kupuje janu
I ona banda u predsjednistvu kad prikazu onu trojicu lopova sve ispred njih hrvatska voda i sokovi..
Dok se na zapadu zalažu za akcize na šećer, kod nas se nagrađuju proizvođači najopasnijeg proizvoda u modernoj historiji.
Mora se nesto proizvoditi. Ne mogu svi raditi u kancelarijama i kladionicama.
Kakve sam sad mafine napravila,bez secera! 😀samo med i pekmez kao zasladjivaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
OTROV
probalasam malo je krupan
Skoro jednako je teško odviknuti se ili smanjiti unos šećera u organizam koliko i cigareta. Stvara ovisnost. Pri tome ne mislim na šećere iz voća ili meda. https://www.youtube.com/watch?v=R0hu3l0R6Bs
eee jbga ., secer ko secer.ha u srb ha u hr ha bih.. isto je to.
www.webznalci.com SAZNAJ KAKO ZARADITI OD KUĆE
Dijabetes nambr van
cestitam secerni ZMAJU
Dobar seser
Ne znam sta da napisem. Uglavnom, sajam çuna od ovce. Edin Dzeko propo ko fotelja pod Dinom D., Senad se previse khurci sa nevnikom, a deen pjevo na euroviziji. Jebaji ga.
ta jagoda je jako privlačna na kesi :))))