Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA upješno potopila još jednu državnu firmu, tačnije dokrajčili AirBosnu.
@DrzavaBosnaBPNP Nismo svi. Potopili su je prije svega radnici koji su šutili i gledali kako firma tone, a kada je sve propalo onda se sjetili da reaguju. Potopili su je i oni koji glasaju za SDA bagru ili ne glasaju nikako.
@DrzavaBosnaBPNP Ako radnici koji od toga žive šute i još glasaju za SDA se ne bune meni pogotovo ne pada na pamet da se bunim u njihovo ime. Moj glas SDA nije dobila niti će ikada dobiti, tako da ni sa te strane se ne osjećam odgovornim.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Trebali ste protestvovati pred uredom Turkish airlinesa koji vas je kupio da vas ugasi,samo da bi oni mogli danas da voze 4-5 x dnevno za istanbul. pametno "uložen" novac u BH Airlines, to su oni što ih zovemo "braćom" i što nam nakon izbora sa balkona pošalju "selame"
Turkish je pokusao raditi sa njima i definitivno nije kriv za njihovu propast. Vidjevsi kakva je to gomila amatera i nehljeba zelili su imati 51% da bi kontrolisali bandu ali parlament nije dao jer se nekome nije 100 KM susnulo... Turci su, mada naravno uvijek ganjaju svoj interes, jos najkorektniji prema nama u odnosu na ostale...
Ne baljezgaj džaba kad ne znas situaciju i ne pricaj na pamet. Obratite se gospodinu Jažiću koji je ukro milione a svi šute niko neće da ga iznese u javnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E pa vidite ovako gospodo ko ima bar gram mozga u glavi moze sebi obezbijediti egzistenciju bilo gdje da zivi na zemaljskoj kugli, a lopovi i kriminalci vode cijeli svije, ne samo BiH. A po vasim "nacionalistickim" komentarima vidim da nemate ni taj pozeljni 1 gram u glavi ;)
Pare pokrane. Jos vise ih oprano . Klasika nasih vladajucih garnitura zadnjih 20 godina. Sad zatvori firmu da se ne pokrene pitanje odgovornosti . A obicni ljudi koji nisu prispjeli nigdje samo da uzmu konop i objese se. Sada neka Turska i Madjarska sa svojim wizzairom uzima pare - to vladu ne sikira. Firmu u stecaj i problem rijesen. Tako ce nam biti sve dok vlada postavlja stranacki podobne na direktorska mjesta , a obrazovani i sposobni sjede na biroima za zaposljavanje.
Ma digut će se kakva staklenka kad legne kredit od MMF-a, vole oni staklene oblake.
kad citam ovakve clanke, zahvalim Bogu da ne zivim vise u BiH. Ovo nije humano. Nije humano kao prvo neimati aviokompaniju a da ne govorimo o ovim jadnim radnicima koji mjesecima ne primaju placu. Kakav je ovo jad i cemer od zemlje - politicari se voze u Audi A8 a nisu u stanju obezbjediti place radnicima drzavne aviokompanije. Sram vas bilo. Svak ima doduse politicare koje zasluzuje - neko ih je glasao. Zivjela Jugoslavija - ovo u moje vrijeme se ne bi moglo desiti. Htjeli ste igracku - uzivajt
A vi cete gdine/gđo zaraditi penziju u toj vasoj "domovini" pa cete se vratiti u ovaj "jad i cemer" da se malo ku*cite a?
@voda90 - da, krv nije voda. Tamo imam jos rodbine i dok su god zivi dolazit cu 1-2 godisnje. jel ti smeta? nisam vam ja kriv sto ste glasali SDA, i sto ste glasali za 'DA' kad je Izetbegovic Senior vas pozvao na referendum.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ide svojim tokom, što mislim da su i u BH Airlinesu postavljeni kadrovi vladajućih struktura koje su na vlasti dvadeset godina i ne upravljaju zemljom na državnićki način, nego na anti državnički, to jest sistemom rodbinsko tajkunskih brojnih krugova i u takvom sistemu je ovaj slučaj samo slijed stvari i okolnosti sistema, pa stiže i to da i ovi postavljeni kadrovi to jest uhljebi dolaze na red da ispaštaju za počinjeno.
Dajte slike stjuardesa, možda bude ponuda za posao :P
Ko vas .ebe! Podrzavali se onog djikana i lopovcinu sda direktora. Ponasali ste se krajnje bahati sa narodom i sada kukate. Mi smo svi u agoniji zbog vas jer je jeftinije odletit do kube nego u posjetu familiji u evropi i obrnuto. Sda kurtoni
Sad ce da se jave strucnjaci za avio saobracaj
Ja samo znam da je velika sramota da nemamo drzavnu avio kompaniju...al zato imamo Audija najvise po glavi političara u Evropi...ko je vidio hajra od promocije drzave?!
Bolje katanac na radnju nego da vam gradani kroz budzet krpe vase gubitke.
SDA je kriva za sve propasti u BiH.vise su je oni unistili nego sva ratna dejstva od 92 do 95 godine.bez obzira sto je ovo opste poznata stvar vecina naseg glupog naroda glasa za tu bagru.
Ne baljezgaj džaba kad ne znas situaciju i ne pricaj na pamet. Obratite se gospodinu Jažiću koji je ukro milione a svi šute niko neće da ga iznese u javnost.
Sve drzavne firme treba pozatvarati ili prodati ozbiljnim privatnicima,dosta je vise bilo djabaluka,stranackih zaposljavanja i familijrnih drzavnih firmi.
45 radnika, svaki dužan po milion ??? Koji su to bogatuni ...
Ne baljezgaj džaba kad ne znas situaciju i ne pricaj na pamet. Obratite se gospodinu Jažiću koji je ukro milione a svi šute niko neće da ga iznese u javnost.
Dio plana 100,000 nezaposlenih. Imas posao, vrati platu
od tih 100000,vec ih je rijeseno 60-70000...otisli u inozemstvo,a ovih 30000 ce pomrijeti i eto ispunjen je plan...NAROD ZNA!!
Kako smo krenuli ,ima da letimo sa Air Serbia.