Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autoputevi će im ići na tržište najvjerovatnije, kao i sve ostalo što još vrijedi. slavonija i moslavina se uveliko prazne. lika, banija i dalmatinsko zaleđe su prazni već dvadeset i jednu godinu. nešto će ostati u zagrebu, zagorju i primorju. zagrepčani da rade u upravi, zagorci da proizvode vino i rade u zagrebu i primorci da žive od turizma. mi nemamo šta likovati, zadužujemo unučad da napravimo auto put kojim će strane firme prevoziti svoje proizvode iz naših bivših fabrika, šuma i rudnika u kojima ćemo raditi za platu taman dovoljnu za hranu, strani polovni auto i tri dana na (bivšem) hrvatskom primorju.
@Max_Bunker Bivsem?
@WilliamCostigan Zato što stranci preuzimaju sve marine, hotele itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaki dan idu busevi iz Splita,Zadra puni bosanskih radnika,imaju plaću do 2000 maraka.pitajte njih kolika je razlika izmedju Hr.i ostalih republika ex yu.osim Slvenije.
Stigao demant Hrvatske histerićne anti Titine kampanje i njihove superiornosti.
@kukoljubosni vec sam ti odgovorio ali nema komentara dole,neznam zasto.kad su prelazili iz sarajevo x u klix,urednici su naznačili da idu na regionalni nivo.+ ovo je internet a ne pucarevo zeitung ili new travnik times.osim toga bar bošnjaci nisu za podijele na ove one.kako to sad dijelis.
neznam se pise odvojeno...
U svim republikama bivše SFRJ je nacionalizam i kriminal učinio svoje.
naravno da ce sniziti, sad evropski kapitalisti nastupaju. Ciljano su im nabili javni dug, poslali ih u duznicko ropstvo, i sad traze guze... standardno. Ko ima pare, ima i moc, a to su strane vlade koje podrzavaju razni lobisti - multinacionalne korporacije koje sire svoje pipke gdje god stignu. Nazalost, drzavama ex yu se ne pise dobro. Nisu primljeni u EU zbog razvijenosti, kulture, tradicije, ljubavi...
Hrvati opasno vole repa!
Hrvati ce nervni slom dozivjet
Na ovome se najvise zahvalite bosanskim hrvatima sto imaju pravo glasa da vam izaberu vodstvo drzave tj. HDZ Vucu , gice i ustasluk
Hrvatska sigurnim koracima ide ka bankrotu.
@SvetiJuraj Srecem ja Hrvate odavno svuda po svijetu. Otvaranje trzista rada ce povuci dosta ljudi. Vjerovatno i najboljih. Ali pitanje je sta ce se od toga zaradjenog novca po Evropi vratiti u RH. Znacajan broj tih ljudi ce ostati tamo i placati porez Njemackoj, Danskoj, Nizozemskoj....Vratiti ce se nesto kao pomoc roditeljima i rodbini ali tesko da to moze spasiti RH.
@SvetiJuraj Da. Ali oni nisu imali dug kao sto ga ima RH. 85% GDP. Ono ce donijeti nekih koristi. Ali tesko da moze spasiti od bankrota.
Kod nas nema ovakve vjesti jer nas kreditni rejting je na najnizoj stavki kreditnog rejtinga, tako da nema ispod dalje
nego:)
Tako je ako vam se čini da je tako
nije kolinda od predavanja stigla voditi drzavu hahha
Hrvatska moze prodati jedan otok ili dva i problemi riješeni.a pitanje je sto će fildzan drzava napravit..
hrvatska polako ali sigurno postaje cirkus
jebiga