Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pozitivna vjest... makar ona bila daleka iluzija... al\' je pozitivna vjest... a ja volim pozitivne vjesti, jer djeluje pozitivno na mene... a kada je drustvo pozitivno, onda se radjaju pozitivne ideje, pozitivno se konkretizira i na kraju se pozitivno dodje do zacrtanog CILJA! BRAVO za INCIJATIVU! ZIVJELA POZITIVA!
imat cemo 2 (dva) regionalna cargo aerdroma. jedan u bihacu, drugi u tuzli...
hah, tuzla regionalni centar za kargo? opametite se bosnje i bolje radite nesto sitno i pametno da probate da nam prismrdite koliko toliko a vi se tripujete nesto! Beograd je regionalni centar u svakom pogledu, i za kargo i za putnike i za ostale stvari:) samo za BGD! :)
Hahahahahahahahaahahahahahaha Ono tamo slika An-124, 2. Najveci avion na svijetu, koji nemoze ni pogledat tuzlanski aerodrom pa kamoli da poleti sa njega.
suplj! p.s. srbi smrde
pa onda kaldrmom lsgano robu dalje plasirati fapovima i kombijima.ee jadna majko,koga vise oni foliraju ,kad svatimo da smo najveca vukojebina bez auto puteva sa zaostalom zeljeznicom bice nam puno lakse
Stanojem 200 metara daleko od ovog aerodroma i stvarno mi je smijesno ovo razmetanje sa milionskim iznosima za ulaganje. Cisto prodavanje magle. Prvo put ili prilazna cesta je u takvom stanju da su mi skoro pootpadali tockovi na utu sve rupa do rupe. Druga sa postojece pruge Ljubace- Dubrave su pokradene sine. Inace puno putujem po cijeloj BiH sa ovakvim magistralnim putem Zivinice-Zvornik i prilaznim putevima iluzorno je pricati o ovom projektu.
eki to, a 2012 smak svijeta.
Bravo Vladu TK, treba raditi na ovom projektu jer se ovakvi projekti ne realizuju za godinu dana već je potrebno angažovanje svih struktura lokane zajednice, Kantona, FBiH i BiH bez Republike Sprske.
odlicno samo neka se razvijamo i nek se otvaraju radna mjesta, a ne samo politika i nacionalizam
A Bakir ugovorio sa Josipovićem da kargo bude \"Željava\" u Bihaću. Ćuuuj šššeeegee!
Eh,Bošnje moje.