Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A MIMS-u ne treba kredit? Oni su domaći pa ih treba dokrajčiti. Je li tako misle drugovi iz EBRD? Bolje da šutim. Čuće me Fahro.
odose pare u hrvatsku
e zato zakon o novim carinama u bih za proizvode iz hr i sr nikad nece biti usvojen u bih. hajmo bosanske ovce kupiti jos jedan dvorac todoricu, tako da uzima reket bih firmama ako hoce da su im proizvodi negdje na zabacenim mjestima. a tek ono placanje u jajima, cementu i to dobavljacima ili ono zakasnjelo placanje ili neplacenje nikako, to i ne treba spominjati.