Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je tipicno za nerazvijene zemlje - da mislite da je neko sis\'o veslo. jel ti mislis da su ti bogatasi mentalno poremeceni ili sta? ako mislis da ce on potrositi 20000€ za 2-3 dana, onda moras biti svjestan koju uslugu taj covjek ocekuje. to sto on ima pare, ne znaci da ih razbacuje. upravo suprotno. bih nema tu uslugu. ni za 20 godina je nece imati.
PVC flase koje plutaju miljackom ,Bosnom,Zeljeznicom,Drinom itd,i uz to pored puta na svakom bozijem mjestu PVC flasa ,koja ako se ne pokupi treba jos 100 godina da se raspadne, i inace cevabdzinice ,kafici restorani ugostiteljstvo uopste je totalno katastrofalno prljavo osoblje neuredno ,a i kako bi bilo kada rade za crkavicu kao robovi ...
Grad vrvi od turista kao nikad, vec su ovo ebilidenjo iz ministarstva pokusavali da ispadnu pametni i da proseru koju o uticaju krize...
PRVO RIJESITE SMECE ! BOSNA VISE LICI NA JEDAN PRIRODNI DEPO OTPADA I SMECA !
U pravu si za lov. Slučajno sam nešto radio za lovce i znam da su ti turisti elita, sve sami grofovi, baroni i slično. Na izletu samo jednog takvog čovjeka, koji želi loviti medvjede, a koji traje dva-tri dana, može se zaraditi čak do 20.000-30.000 eura. Da ne govorim o arapskim šeicima, koji su također utjecajni u tim krugovima. Problm je nedostatak državnih zakona i što nismo potpisali sve evropske konvencije koje reguliraju održivi lov, da ne govorim o nepostojanju infrastrukture i slično.
trebalo je da bude vise Zasto Zato sto veliki broj potencijalnih turista zapadnih zemalja zbog ekonomske krize odmor zeli provesti u europi..Nas nedostatak je sto nemamo ponudu...Ako ko bahne bahne sto se tice organizovanog turizma tu smo losi..odnosno nikakvi Sta trebamo organizovati Trebamo organizovati 1 Planinski turizam *Oznaciti pjesacke staze unjeti ih u karte isprintati karte, na tim putanjnama otvoriti restorane i prenocista... * Biciklisticke - Kros-motor staze *Rafting Turizam BiH se mora bazirati na ovim stvarima..Naravno uz to zimi dolazi skojanje, i lov itd Kad ovo budemo organizovali mozemo pricati o turistima do tada mi nemamo turise nego posjetioce i prolaznike... Gdje su ministasrstva i klinci sta radi ta bagra...srcu kafe ?????????
ajd da i Begove Hale malo predahnu.