Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fahro ce izgraditi veci, ima da se vidi u gusinje
WTC - najveca prevara u istoriji ljudskog roda
Hocel i ovaj srusit sad Avionima pa okriviti neku arapsku zemlju punu nafte za uvodjenja reda i demokratije i snimiti hrpu holywudskih filmova o patnji americkog naroda i hrabrih vatrogasaca i policajaca NY ????????????????????
bas 13 godina, ritual rusenje, ritual otvaranje. pripreme za dedzala a ? e nece moci prodane duse.
Facebookom hara novi virus! http://goo.gl/MOvqzX
13 godina nakon rusenja "blizanac":Inace je 13 omiljeni broj kod Masona. 104 kata podjeljeno sa 8 godina gradnje opetdaje broj 13.Ne sumljam da ce bolji teoreticari zavjere od mene pronaci jos "slucajnosti":
Sad bošnje smišljaju kako će ga opet srušit hahahahaahahahah
Evo ide novi avion
WTc neboderi su sruseni 33 godine poslije pocetka izgradnje a umjesto je napravlje novi One world trade center tj simbol Novog Svjetskog Poretka. Blizanci su predstavljali muskarca i zenu sa po 23 gena,Masoni su to unistili da bi se rodio novi genetsko cudoviste sa 46 gena koji predstavlja Novi svjetski poredak.
...mrzi me čitat komentare, jel opet vele da su ameri sami sebe srušili twinse?
Ja vjerujem da jesu,pogledaj samo ko je imao koristi od ovoga i bice ti jasno...po procjeni tornjevi su u sebi imali dosta materijala koji je bio stetan,morali su ga mijenjat sto je bilo preskupo,ovako dvije muhe jednim udarcem,a dobili izgovor za mnogo ratova...il je ipak lakse povjerovat da je pasos jednog od terorista "prezivio" vatru da bi ga FBI pronasao? :)...hollywood na djelu :)
Sada se vidi zašto su srušeni, da bi ponovo bili izgrađeni.
muslims = terorists
'merica, bitch!
NE BRINITE I TAJ ĆEMO VAM SRUŠITI!
Sad ce "amerikofobi" navaliti! Hahahhahah
Never Forget 9/11
9/11/1973 kada je CIA svrgnula sa vlasti Alenda i dovela na vlast Pinocheta koji je ubio oko 3000 ljudi. A raja vec zaboravila na taj 9-11.
Krav maga : ata medaber ivrit ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)