Narudžba Erica Claptona
14
Zvanično otkriven Ferrari SP12 EC
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko ce ga doci rezervni dijelovi!? xD
Pravi, frajeri voze Lambo, Ferari, Porsche, (nebitan redosljed) a šminkeri (gospoda) voze Aston Martine, Maserati, Jaguar itd.... Za sve je uslov da imaju dobru lovu. Isve su to vrhunske makine, a koja je bolja je stvar ukusa. Zato nemojte svoje ukuse nametati drugima i \"prodavati\" pamet po kojoj je neka marka bolja od druge. Skupljajte lovu i kupite auto po volji. Clapton je upravo to i napravio. Zaradio lovu i kupio sebi nešto posebno za sebe u čemu će on da uživa. Ne mislim da će čitati ove komentare koji mu sugerišu da je fulao u izboru.
Ferrari je za Gasia, a za pravu gospodu je Lambo, Aston, maseratti.
Šta vi znate papci. 512 BB je bio vrhunski automobil i svaka im čast što su mu napravili prelijepog nasljednika.
Meni Licno je Lamborghini AVENTADOR ZVJER za ovog ferrarija :P
Na šta se spustio Ferrari u pm, da pravi modele dizajnirane od strane kojekakvih pjevaljki i pijevaca. Bruka brate, bez obzira kolike zvijezde bili, Ferrari je uvijek bio iznad. Enzzo se u grobu okreće!
Cocain
120 graviran a 200 ko od šale
Svaka čast Ferrariju, ali ne mogu se nosit sa Lamborghinijem u dizajnu.
a Kleptona sto naruci ruzno auto....