Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko nisu unaprijedili motor iz RX8 onda im djaba sve. RX8 se moze haman besplatno nabaviti jer zahtjeva generalku motora svakih 60 000 km, a nije rijetko da se dotad i motor zamjeni, trosi u prosjeku izmedju 12 i 25 litara. Neuporediva su sredstva koja odvaja kompletna auto industrija za razvoj klipnih motora, za razliku od jednog mazdinog sektora.
i jest auto napravljen sa dusom a sve mazde su mrak....
@jasta Nasljednik, ali samo po broju.
Haj se nemojte provaljivati ! ! ! ! ! nasljednik Mazde RX7 je Mazda RX8 koja vec odavno postoji, a nasljednik RX8 ce biti RX9
ROTARY REVOLUTION!
Need For Speed: Underground 2 ! Auto je i tata i deda za ostale :P