Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo glupi Klixovci nije 200 km vec, 300 km. Haj' sto idioti ne znate napisati vlastitu vijest, al' sto ne znate prenijeti adekvatno tuđu to je poseban stepen idiotizma. A ovi dole sto spominju Teslu i range od 820 km, de malo procitajte jos jednom domete tih vozila pa se javite opet na temu. O cijeni da ne govorimo.
Nevjerovatno kakav naslov, znaci prije je mogao preci 66km sa jednim punjenjem, jer stoji da moze preci 200 km, sto je 134 km vise od prethodnika, a na kraju ispadne da 66km moze vise preci od prethodnika a ne 134.
Imam pasata dvojku volsvagena Ima kožna sjedišta i klima, kad pustiš grijanje smrznes se al dobar je
šta je e-golf, to ga voziš preko interneta ili šta?
Lafo niko im vise ne vjeruje a skoda i VW imaju najvecu prodaju u regionu. Lud zbunjen ...
@AntiQ 3miliona proizvoda godisnje,, nije mala cifra... Al Bosnjo je peder pa fura svoj fazon
Stari majstori prodaje m00d@ pod bubrege ni ovaj put nisu omanuli.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Etalon glupana si :)
pežo 508 GT baci drkicu :D al slazem se SVABO JE ZAKON ;:D
Ma kakva elektrika, dizel je zakon, kod mene rezervoar 70 l, a trosi 5, 2 l, sto je 1200 km i vise, ako nestane za minut natankaj, ili u kantu pa donesi, a ti elektricni cekaj da se napuni, i moras bas na odgovarajucem mjestu biti.
Elektricna auta barem ne zagadjuju okolinu i ne narusavaju nam zdravlje
Znam ja takve s 5 litara potrosnjom, smetaju na cesti voze petom brzinom 45 km/h i usporavaju saobracaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne daj Boze da nasim politicarima padne na um da nabave ove aute, svaki bi morao imati po pet, sest auta i toliko vozaca dok se jedan puni drugi radi a umorni vozac se hladi.
kaska samo 300 km za teslom
@brko. Tesla 150e gnojf 30e... Na gnojafa imas poreznu olaksicu na teslu ne.... Gnojf domaci tesla uvozna.... Pametni ste pa odlucite sta je bolje kupit
naftaski sektor, pored ratova koje prouzrokuje ne dozvoljava tehnologiji i automobilima na ele. energiju da dodju do savrsenstva i do kupaca, naravno saucesnici u igri su iz autoindustrije. nemere me niko ubijediti da velicina i tezina baterije u odnosu jednog motora sus-a ne moze zadovoljiti potrebe prosjecnog vozaca u predjenim km.
@Dopeman moze da nisu prenapuhane cijene za komad gvodzja i plastike robotima proizvedene.
@diiss2 najveci je problem skladistenje el. Energije te baterije... Zato mnogi vide buducnost u gorivim celijama ali istrazivanje je jos na pocetnoj fazi... Sama baterija trenutno ne moze zadrzat veliku kolicinu energijee.. Al sutra sta ce da bude ko znaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Super i onda kad predje tih 200 km na punjenje, polozi ligen sic i odspava 6 sati, bas lijepo uvijek odmoran vozac.