Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovucite ih u Bosnu... ovdje auta idu na ćumur...
Kod nas radionice i servisi lože auto-gume i prerađeno motorno ulje. Ekološka policija će se izviniti možda 2048 godine.
2096.... evo upravo kongres eko inspektora u Žepuču završio i jedan od zaključaka je i ovaj... 2096.godine počinju sa kontroloma
Bez brige, sve ce to Merkel da sredi. Kao sa opel krizom.
Ne budi ti magarac. Kad je opel bio u krizi i Gm ga htjeo prodati ili zatvoriti nekoliko opelobih fabrika onda je Merkel uletjela sa kreditom za opel. Nema to veze sto je opel u vlasnistvi gm- kad svi porezi, naodoknade, fabrike ..... se placaju u njemacku kasu. Ako te jos sta interesuje pitaj samo,ja sam radio u GM tehnickom institutu.
Ma u americi ionako vise forsiraju ili vlastitu ili japansku autoindistriju. Uglavnom barem kad je u pitanju trziste auta japanska auta su im najbrojnija. Imaju oni cudan ukus kako u pogledu izgleda tako i prizvođaca vozila
ja bi odradio još jedno mapiranje ecu procesora, samo da još više dimi, u inat!
Sta je tu sporno, varali ste !
nema vadione......
Ameri prihvataju izvinjenje uz cek od 30 milijardi eura
Hahahaha .
a nas bosance ko j...... 😪😪😪