Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi software - sporija mašina. Bar je takvo pravilo u Microsoft-u.
Meni se čini da će oni ovo popraviti tako što će nadogradit softver da ih više ne mogu uhvatit
Smanjice snagu motora te tako nastimati gasove, ako ne bude zakonska direktiva lud je ko se odazove ovoj nadogradnji mrezice ilii zamjeni softvera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da nije problem dovesti vozilo u sklad sa pravilima o emisiji štetnih gasova. Problem je dovesti vozilo u sklad sa pravilima o emisiji štetnih gasova a da vozilo zadrzi performanse koje je kupac platio. Da li ce to vozilo imati istu snagu koju je kupac platio i da li ce to vozilo trositi goriva koliko je deklarisana ili ce se povecati? Ovo je samo zamazivanje ociju. VW ne moze rijesiti ovaj problem tek tako. Da je to tek tako jednostavno kako kazu, zasto onda to nisu uradili u fabrici. VW ne moze rijesiti ovaj problem bez veeeelikih financijskih troskova bilo da se radi o preinakama na autu ili da se radi o financijskoj nadoknadi kupcima.
kome sad vjerovati, tebi il njima
@Emin Pa @preludezalude jos nije nikog prevario ili se jos nije otkrilo a VW jeste ?!?! Sta ti mislis kome vise vjerovati ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ala ga je opravio svama mu čast...
Inace tehnicki pregledi u Bosni su prvi utvrdili da nesto nije uredu sa emisijama samo cekali potvrdu iz Amerike.
Zar tehnicki pregled postoji u Bosni ?
hahahaha "Ovo sa losim softwareom smo samo bila sala , ovaj sad je ozbiljan"
vw smeće i njihovi smetljarski dizel motori
Volkswagen nudi brzo rješenje za dizel motore u Evropi: presa. Šrot na šrot.
Sta vozis rođo?
U mene 6.0 TDI , ima li za to kakav software?
Ja taj software nikad nebi ugradio.Zajebace vam konje.
meni su vec poslali pismo da mi urade taj novi Service pack 1
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Je ajd objasni kretenima sto ti minuse gnjetu, stoka misli da ce VW lec tako lako ,nista od toga mogu mu ga fuckat pomalo !!!
Vidimo hhhhh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma zajebaju svabe... cuj golf 2 na servis da ide... fino u servisnoj pise... zupcasti - 2,5 m kilometara... disk plocice- druga izmjena zupcastog...
Hahhahahahhahhaaha kralj si ma nema auta bez njemaca danas frka u francusku reno isto varao raju sa njegovim dizel motorima ustvari svi to rade samo su ameri htjeli da izrade VW al nemoze mu niko nista .bog je na nebesima svabo je na zemlji
i opet ce prevariti...nas nece jer su kod nas dvice...
...i ja sam tako riješio mjesečne troškove. sa svakog računa odbijem zadnju cjelobrojnu cifru. pravo dobra metoda.
opet novi software... problem je u hardware-u.. motor ispusta previse gasova... koji su ovi iz VW... da je slucajno korejsko ili japansko auto propali bi... a ovako kapitalisticka njemacka na drugi nacin (ekonomski) drzi sve pod cizmom i niko im ne moze nista...