Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na klixu sve sami poznavaoci materije... Nemam pojma o kakvom je problemu riječ, ali znam da bih volio jednog, ili više, golfova u garaži...
Ma moralo je krenuti nešto naopako čim sam ja kupio golfa. I to baš onog pogođenog...
Ja klosara njemackih, cj oni istrazuju sami sebe? Za te prevare je znala sve i jedna vlada njemacke, na kraju krajeva vlada Donje Saksonije ima vecinski upravljacki dio VW-a i ako ima samo 20% akcija VW-a.
Što ti je Švabo. Dokazaće da su im tenkovi u WWII puštali više CO2 od dozvoljene količine,a naročito oko Staljingrada.
Sto ti je Balkanoid, vjeruje Svabi i kad mu jebe mamu i to zguza.
Trcite jarani vi vas 10 sto ste podrzali ovaj gore blesavi komentar, a ne sumnjam da ce vas biti i vise, trcite i kupite Golfa dvojku, neda se gladati, mrak od auta.