Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav li je to brand, kad im je pepeljara i rezervna guma, dodatna oprema?
ebo vas golf, malo napucan bez koze u Asa auto 65000KM. Mjenjaju im mjenjace cesce nego ulje.
otvorena reklama svim koji imaju u džepu i kontaju bil ga istjerali iz salona: NE PROMIŠLJAJTE DALJE, GOLF JE JOŠ UVIJEK KVALITETAN AUTO I ZATO JE SKUPLJI.ODRŽAVANJE MU JE POVOLJNO I JOŠ UVIJEK JE PRVI U SVOJOJ KLASI KAD SE SVE PODVUČE.
Je golf pojam haha de se malo mrdnite,p*pisam vam se na golfa seljacine:)))))
od ovih hatera nema jedan što zna nešto konkretno reći protiv golfa.ko eto voze ga seljaci i radnici.šta si ti?pripadnik kraljevske lože.majmune gospoda dolazi i plaća golfa 7 i to full opremu.ovo ti je podatak iz jednog servisno-prodajnog centra.evo ih meni iza leđa poredani a ti vaši fijakeri sa modernim linijama nemaju ni vrata kvalitetna a kamoli šta više.zveče ko limenke kad ga zalupiš.a reći da nema razlike u udobnosti između 2 i 6 potvrda je balkanske zatucanosti i informiranosti.otiđi u najbliži vw salon i samo sjedi i zalupi vrata kod golfa 7 i sve ti je jasno.
Ja za Aston Martin "Vangush" još nisam čuo, ali za "Vanquish" jesam. KLIXOVCI, INFORMIŠITE SE PA ONDA NEŠTO PIŠITE! -.-''
Kule majstore, gdje ga ti nadje za 65.000 KM oca ti. Pa GTI ne kosta toliko u standardnoj izvedbi. Plus sto se nikad auto ne proda po onoj cijeni koja je u cjenovniku, danas se u svakom salonu na dobar dan dobije 5% popusta, a ovisno od pregovarackih sposobnosti ili poznanstava i do 13-14%. Kako god, godinu za godinom Golf sve osvaja, mozete se vi hateri na k...c nasadaiti od muke.
jos jednom za napacene duse: "Golf das Auto." nije mu kvaliteta i poluranost pala sa neba.. Naravno ima i druga njemacka auta koja su odlicna BMW, MERCEDES, AUDI, PORSCHE . ostalo nije potrebno ;)
samo selj.aci i radnicka klasa vozau golfa pi.sa.m se na golfa tvrd ko q razlika u udobnosti izmeju golfa 2 i golfa 6 nikakva niste nista dalje vidjeli od golfa maj.ku vam je.be.bem
da vam chevrolet da reklamu bio bi cruze. jadno do bola
nista je to. u hadzicima porast kriminala,ko stigne dila gudru
Sva auta su auta ali Golf je Golf ;) Al malo je prerano za to,bar mislim da bi to trebalo krajem godine na osnovu svih statistickih podataka donijeti takvu odluku :)
Golf das Auto :)
tako se to radi, http://www.klix.ba/auto/pogledajte-kako-se-renault-nasalio-sa-potencijalnim-kupcima-novog-clia/130329095
Samo nasim "novinarima" novi golf ne valja. Oni kao "pametni"