Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa 310 KS ubrza za samo 5,8 sec sporo je to nesto . SUV koji je 3 puta tezi moze postic ovo vrijema kad mu stisnes gas do daske, Garantovano
Da nisu i ovo lažirali...
Uuuuu na aparatima i servisima svi plastikaneri (zna se na sta mislim ) Brz oporavak zelim istim :) A golf je nenadjebiv.
hamaaaaa
koji razvija 310 KS pri 380 Nm? Jel ok ovo napisano? Ili treba koji razvija 310 KS pri (rpm) sa 380Nm
310 konja i 380nM u tom trenutku na nekim obrtajima, sta je problem? ;D
snaga i obrtni momenat se rijetko ili gotovo nikada ne poklapaju na istoj tacki...tako da je VJEROVATNO u pitanju genijalnost prevodioca (citaj "auto novinara")
Kod njih Golf 1 sluzi za ovako slikanje i prikazivanje istorije od cega je pocelo sv,e dok kod nas golfaja se kotrlja masovno jos uvijek...sta ces..
@atheos e to ne znam
Bgm ce trebati malo vise da se iskupe :D
za sta da se iskupe
najzad da i golf dođe u zeleni pakao. koliko li će samo dugo držati ovu titulu kada već krajem godine na stazu izlazi dosadašnji kralj megan. ali eto dobro je da se vw uključio u ovu jurnjavu. svaka čast
Moze se to posmatrati iz ugla da je megan tu godinama i onda ovi dodju jednom i sruse rekord...ali moje misljenje je da ovakva testiranja ne mogu pokazati koje auto je bolje dugorocno i vjerujem da je tu vw daleko ispred renaulta u uslovima kada bi se jedan megan i golf identicno vozili nekih 100 ili 150 hiljada km pa da se onda uporedi u kakvom ce stanju ostati!
@Geograf ma ja lično mislim da ove nijanse koje proizvođači nama serviraju mi ni ne osjetimo. sve je to isto. rekoh nedavno da li ubrzava za 7,6 ili 7,7 i da li ide 230 ili232 km/h za nas nema neki značaj. auta se kupuju najčešće vizuelno sviđa li se ili ne. neko voli udobnije neko voli tvrđe, a neko ono što komšija kaže. detalji oko kojih se razlikuju i koje toliko bombastično ističu mi obični korisnici automobila u suštini niti ne osjetimo ili primjetimo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma seri ga,poslije saznanja da i Svabo vara nista vise nije isto