Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ce vrijediti jednog dana 100 000 eurica
Automatik je super dok se ne shebe, a onda kukala ti majka sa troskovima popravke
I, šta predlažeš? Da zaustavimo razvoj? Mogu mislit' kako bi ti reagirao da si bio prisutan kad su prikazali prvi ajfon: "Dobar je, bolji od Nokie, al' kad se pokvari..."
O danasnjim automatik mjenjacima pisu ljudi koji ih nikad nisu koristili niti o njima imaju pojma.
GTI,klasika,sta reci,mozda da ne valja,volkswagen smece,ma hajte molim vas
vidim ovdje kijasa i ostale koji nemaju love za kvalitetna auta pa se vade na svapsko smece
Manuelni mjenjač je praistorijska tehnologija poput Nokia telefona s tipkama. Vrijeme je da se to stavi u muzej. Merak jeste, ali je i vrijeme da se ide dalje.
samo ti idi dalje cekaju te u 3pm..... pusti nas haRdalje ovdje dje jesmo ybo li vas nakaradna napredaktura
Druže, prvi automatik mjenjač je postavljen 1943 godine u Tigar 1 tenk njemački tenk i to verziju koju je napravio Porše. Tada je po prvi put predstavljan i postavljn pogon na sva 4 točka(tako ga danas zovemo). I to u isti taj tenk.
Kad ukidate volan? 😁
Odavno ste od vozaca napravili "invalide" i nesposobne vozace kojima je sve na jedan dodir u autu. Zato je ovoliko udesa
ja imam novu TAS-ovu dvojku.... cekam da cijena jos malo poraste pa da je unovcim
dje zivis da vidim kaka je
Nemaš je čim je hoćeš "unovčiti",to se ne prodaje .
Steta