Proizvedeno samo šest primjeraka
0
Veoma rijetki Jaguar XJ220S ponuđen na aukciji
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prao motor, garant mu curi ulje
Da je neki mercedes ili BMW svi bi znali koje je auto, ovako svi govore da je bezveze, a ne znaju da je mogao ici 360km/h
Eto nek tebi to prepuste....Raspitaj se kad se auto pojavio. Pogledaj u to vrijeme šta je nudila autoindustrija i kako je to izgledalo...uporedi....onda nam javi koji je to auto ( od super trkača) za tebe dobro dizajniran. Ili možda imaš spreman odgovor?
otočani se možda razumiju u mehaniku, ali kada je o dizajnu riječ... bolje da nekome drugom to prepuste
Ovo isti ko u NFS 3 :D
u vrijeme kada je izasao bio je simbol ultra sportskih automobila, ono sto je danas vejron
Ovo je pravi auto Kada je napravljen Jaguar je tada vladao automobilima.Odlican je i samo bi mu malo doradio enterier auto je masina
ovo ce moj haver Baloteli da kupi !
Tako je \"hoj\"... Ovo je bila i ostala legenda i ikona po zapisana u knjigama. Pojava tog modela i njegove perfomanse nekada su bile senzacija kao kada bi se sada pojavio neki auto koji dere 500 km/h. Radi istine treba reći da ga je kasnije zasjenio automobil koji je također postao ikona, a zove se McLaren F1. Istinski poznavaoci automobilizma znaju o čemu govorim.
Infernus iz San andreasa :)
bezveze
autoblog.com od subote
...bolja moja cvaja od ovoga, ha ja!
OFUCAN
Ha ja, tvorevina postoji još jedino u igrama za djecu, hehehe