Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Lambo standardno ima najjače ribe :) joj one crne....kako bih je zgazio....ko Neoplan žabu ocam\'
Nemam para za grada.
j.b devojke gledaj ti te autice hahahaha ali ipak ja bi se G.U.Z.I.O ja bi se G.U.Z.I.O ja bi se G.U.Z..I.O
http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH http://www.facebook.com/SeatBiH
je li VW pocastio sajmom? :)))
djevojci na 8. slici se posvadale oci
ima par kojima biji ih složio, ostale bi poslao kučči sa dva č
jesu ovi maloumnici sa kliksa zagorili vidi se da one stvari nisu nidje mecali sto godina
onoj prvoj cici bi bolje bilo da se slika na sajmu traktora jer ima slauf kao ZETOR
Ma gdje bolan? Sto sebe lazes covjece, nije to tacno. Kod nas su zene samo isforsirano sredjene a lijepe ni na mapi. Krkosi sebi mogu naci krkanke ali prirodno lijepu djevojku ne da neces naci, mozes samo sanjati. Jedno je biti lijep a nesto potpuno drugo biti sredjen. Nauci razliku.
sta je ovo bok te, pa ljepse kod nas rade kod kineza ocam
Uh, sto bacih dobru drkicu na par ovih treba!
kako bi ih odero
ipak su bolja auta