Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van Hare ispo levat
53 fotografije, wtf
mariijuana@ gospodine bjednice opet lupas
igracka
Eh to su bila vremena. Malo reda, rada i stege ne bi zafalilo u danasnjice
Ako se za nekakav nacizam Nijemci optužuju, u usporedbi sa ovim nešim postojećim, kao Srbe, Hrvate, pa i Bošnjake, Nijemci imaju značajne i neuporedive osnove, dok balkanci, neimaju ama baš nikakvi rezultata niti osnova za svoje veličanje.
Ovo je auto a ne kao danasnja auta sve elektronika,,,lijepo je vozit auto i osjetit mehaniku auta i taj zvuk motora;) !!
nacista te kudi nacista ti sudi.
kako glasi ona:imam dva auta i u garaži mercedesa😀
Koja budaletina kupuje ukradeno auto i to jos tako rijetko te staro. Ovo je dokaz da ljudi koji imaju pare, ako su prije njih imali mozak, da poslje ga nemaju, jer im para ispere isti.
Nijemci demonstriraju moć nad nejači.Do prije 20 godina nisu smjeli mahnut zastavom a sad ko fol ganjaju pravdu 70 godina unazad.
a holanđanin ga je popušio il šta ?
I to debelo. $3,7 mil
@Zviz to nije u redu... kako ga može uvesti uopšte u evropu ako papiri nisu čisti...
švabo je švabo
moze sta sa profila pozz
Može jedna pjesma za van Hare-a 🚗🚗🚗
@hvac hahahahahahaha, ojjj zivote budala, kupio a da nije znao za porijeklo