Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://jobandcash.com/?share=66472
Dok se ostatak evrope posvetio nauci i ''lagodnom'' zivotu kod nas u je*benom primitivnom balkanu je bitno ko je srbin ustasa il' balija A NIKO HLJEBA NEMA....uh mamu li vam vasu
Teško zemlji u kojoj je teže biti pismen nego obrazovan. Uopšte nije rječ o najbržem električnom nego najbržem solarnom automobilu. Vozilo se puni isključivo na solarne panele i odatle vijest. Naslov je pogrešan!!! http://www.bbc.com/autos/story/20131016-meet-the-worlds-fastest-ev Ovo bi mogao biti najbrži električni auto sa brzinom preko 333 Km/h
I mene to zacudi :) jer mi nemamo jos dovoljno elektricnih punjaca postavljenih na odredjenim mjestima gdje bi se elektricna kola mogla puniti I prelaziti distance od jednog grada do drugog. Trenutno ljudi koji posjeduju kola na elektricni pogon voze ga iskljucivo po gradskim zonama.
Zamisli od sarajeva do neuma za 2h + nema čekanja na graničnom prelazu jer smo u eu :D
Jedva cekam pravu buducnost baziranu samo na cistoj solarnoj energiji. Mislim nije sigurno da li cu docekati, al nadam se da ocu.. Treba nam jos jedan Tesla pod hitno..