Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placenik od strane konkurencije..
Il je debil sam udario pa nije smio zeni da kaze...
@Lovac u žitu jok ba. pročitao sam ovo na drugim portalima. čovjek nije bio u autu nego je žena vozila sama. udarila sa autom u neki supermarket, a čovjek se raspisao kao da je on vozio. na odgovor iz tesle samo je prokomentarisao da njegova žena ima dozvolu 20 godina i da ne može tako pogriješiti. ma on samo priča šta ona kaže i nastoji da izvuče lovu. znaš kako to ide ovi iz tesle moraju uskoro ugraditi crnu kutiju u auta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golf 2, nikad samostalno u zgradu.
3. slika vozacica? Cesto se desava da prilikom stiskanja kocnice da bi prebacio u P promasi papicicu pa stisne puni gas to je vjerovatno slucaj ovdje.
LUD KO STRUJA
...dobra kuća...
trebalo ga samo ugasiti i ponovo upaliti i sve radi ko doksa...
Kod nas dvojke upravljane humanoidima udaraju svaki dan na vise lokacija
Nije zgrade bilo na mapi.
@"Pojavio se i snimak na kojem se vidi kako električni sedan udara u kombi na autoputu jer Traffic-Aware Cruise Control sistem nije automatski zaustavio automobil." Pa koji je to idiot testirao na autoputu hoce li mu auto zakociti, zna se da taj sistem radi pri manjim brzinama, a ne na 100+km/h.
i srbi i hrvati se ograđuju od nesreže
Al zid na zgradi je wow ;)
Softver se napio. Najbolji su oldtimeri.
Mene više zanimaju kakvi su to vatreni aribagovi ????Ovo sa softverom se može desiti.
ma jarane to su opekotine od trenja.. nije se zapalilo nista
Srecom su zgrade od kartona pa je izgleda veca steta na objektu nego na vozilu
Tako se i ja napijem i moj golf2 sam udari u policijski auto parkiran ispred stanice. Naravno p.olicija mi nije vjerovala uz sat mog ubjedjivanja da je auto samo udarilo nisam ja nista. Sam ubrzao i skrenuo
Ili je mozda vozac toliko glup ispao da ga je sramota reci da je pritisnuo gas umjesto kocnicu