Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta hocete, lik je nabio pola miliona!
brate, meni se saat na dvici, dva puta vraco na NULU !!! DAS AUTO - GOLF 2 !!!
Evo vrsni strucnjaki koji eto znaju da je dacija losa posto je dobila na testu sigurnosti za ovu godinu najlošiju ocjenu HAHA da se ne lazemo Dacia je dobila pre 4 g samo 3 zvezde ALI !!! das auto Golf II nema NI JEDNE !!!!
Vi iz Sarajeva ste smiješni fakat... Čuj ne može preći 300 kilometara dnevno ? Pa ja za dva sata pređem 100 kilometara, gradske vožnje... Jeste, Das Auto, bolje vozit šklopociju od Golfa dvice staru 20 godina koju platiš 5 hiljada, nego polovnog Punta dvicu starog 7-8 godina. I kad bi se imale pare za Daciu, opet je bolje kupiti dvicu staru. Tipični bosanski mentalitet. Pošto ne živite u Tuzli, ne vozite se taxijem u Tuzli, nemojte pričati gluposti da je reklama. Svako ko malo gleda na satove Dacia, može vidjeti da imaju minimalno 350.000 na satu, pa na više. Budite pozdravljeni, i vozajte Das Auta...
ne mogu vjerovati da se zapravo neko zamara i racuna koliko on to dnevno km predje.....smijesni ste i fkt nemate zivot
kako ste glupi....Koliko para toliko muzike----Doplatis jos novca i dobijes svu opremu pa tako dobijes i Daciu u klasi BMW, a te jeftine cijene su za osnovni model automobila sa jadnom opremom.... Dacia Sandero Stepway je recimo fantastican automobil!
E moj prijatelju, kol\'ko Golf može preć\'..
so je najgore ba niko mi nevjeruje..... cuo sam ja da taksisti u tuzli spavaju u autima tako da je zaboravio rec kakvo je auto sa te strane ;)..... ziv on meni bio i puno mu srece na putu
do tada je tri puta remontovao motor
EEE MERHABA TI ZA OVOLIKE KILOMETRE
ja konto frajer prešao preko 500 000 konvertibilnih maraka negdje na cesti :D
dobro ga je pocero
puno brate pola miliona km ako nista sigurnosti putnika radi.a sad za kilometrazu. od brcanske do doma zdravlja,nekih 3-4 km i nazad 6-8 km(najcesca tura) predje za 15-20 minuta,jer voze ko mahniti.ali o cemu se ovdje radi.oni voze isto auto u smjenama.tako da je auto citav dan u opticaju.jedan ode kuci,drugi taksista preuzme,i moze tako nabit kolko hoces.
Čovjeku odgovara auto. Svaka čast. Nekome ne odgovara ni Mercedes od pola miliona... Nije se rodio onaj ko je narodu ogodio.
uredu je to sve...ja imam jarana...vozi covjek golfa 2 ...jos malo pa je presao milion kilometara...jos nijednom nije radio generalku...
Vidim neki ne razumiju bas pa cu malo sarnit po ovom elektronskom papiru. 100.000 km predjenih za jednu godinu automatski dijelimo na 365 dana (ne racunajuci da postoje praznici) iznosi po danu 273.97 predjenih km. To je racunica za 24 sata. Ako osoba radi priblizno 12 sati na dan, tada dijelimo 273.97 km na 12 sati i dobijamo nepunih 23 km po satu, naglasavam PO SATU a ne danu. JOS nesto?????
pa kuda on vozi pa predje 100 000 km godisnje