Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dahlback je seronja samo su mu auta na papiru zvijeri nikad nije izaso sa njima na banu i dokazo kako idu ljudi su ga ostavljali sa sierom cosworth i uvijek mu se nesto desi prije trke ko mjenac nije dobar il kopling... uglavnom u svedskoj se zajebavaju sa mr.Dahlback.
Amere mrs u rodno mesto. golf je 100% cool
Do jaja.
valj i meni mog golfaaa 1 prepraviti ali ovaj ce biti truba za moj koji ce imati 901 KS ma ne ovo je stvarno cudo ali pogledajte mercedesa koji ima 7 brzina ubrzanje do 100km/h traje 3 sekundice
svaka cast golfu i istina je da bolidi imaju manje konjskih snaga oko 850 al bolid je laksi i stabilniji i jednostavno bolid i naravno da je bolji on ako se vec pare imaju!!
ma zvjerka da ga je vidjeti kako juri bosanskim putevima
ovo je cestovna pila.nema jačeg.svaka čast
Mislim da je ovaj Golf sranje. Treba ga bojkotovati.
Ovo e cisti prevod necije tudje web stranice, zar se to ne zove Plagiarism. Zar gospodin M.Z. nemoze ili nezna napisati originalni clanak.
Stvarno je ovaj golf cudo kad covjek skonta sta moze da se pretvori od jednog obicnog golf-a
"ja vam sad postavim pitanje vi mi odgovorite kroz 5 dana.Sta je bolje F2003,MP4-18D ili ovaj golf.Dobro razmislite. " Golf, jer je jeftiniji, i vjerovatno neće zaribati nakon pređenih 500 KM
ja vam sad postavim pitanje vi mi odgovorite kroz 5 dana.Sta je bolje F2003,MP4-18D ili ovaj golf.Dobro razmislite.
F1 bolidi imaju manje od 700kg
F1 vs GOLF RSI.....
''900 KS što je znatno više čak i od F1 bolida, pa prvo što nam padne na pamet jeste izraz lica M. Schumachera dok ga na pisti prestiže neki "obični" Golf!'' F1 bolidi imaju znatno PREKO 900 KS, ne znatno ISPOD..