Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo Rusine sa njim dovezo ga da se malo sepuri...! https://www.youtube.com/watch?v=sGOFWNvp6nI
U biti skupa glupost
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
U neznanju si neprikosnoven, priznajem ti to. Nemoj da te ko cuje da je porsche cesko auto, obrukat ces se za sva vremena.
jebo te svabo u supak
za neku sicu
Porn na kotacima. Hjoj ali jos mi je daleko 300 000€, dok se isplati stan, pa dok otplatim i ovog japanca sto sad vozim, ....
Imal vakav burago autic da se kupi, barem njega da imam?
... Ono kad skontas da je ovo nekome sica jer ima milione i milijarde a neko ga na igrici jedino moze voziti...
#moja dzoja ja hvala bogu imam za nase uslove extra auto, posteno zaradjeno al opet ti kazem meni je 30000 bilo puno dati a ovaj kosta 300000 i nekome je sica...
E vala i jesi "Stinger" pravi......
a da malo pisete o autima za nas? ljude smrtnike koji o ovome mogu samo sanjati.. malo nas handrite.. svaka cast onome tko zaradi posteno i kupi ovo .. svaka cast 100 puta.