Izgled i snaga
36

Slystyle pripremio evropski tuning tretman za Corvette Stingray

D. B.
Njemačka tuning kuća Slystyle tunirala je Chevrolet Corvette Stingray C8.

Corvette Stingray je i u fabričkom izdanju atraktivan i snažan automobil, a Slystyle ga je učinio još boljim, kako izgledom, tako i performansama.

Njemački tuneri nisu poznati po svom radu na američkim automobilima, no to se ne može reći za Slystyle koji je specijaliziran za "american muscle" automobile.

Paket promjena uključuje brojna funkcionalna aeroinamička rješenja, prednji branik sada sadrži novi spliter koji smanjuje uzgon automobila te stvara dodatnih 50 kg downforcea. Bočno na braniku su krilca, a automobil je dobio i nove pragove. Nazad je novo "ozbiljnije" krilo, kao i kompleksni stražnji difuzor koji stvara dodatnih 80 kg downforcea.

Tuner nudi veće felge različitog dizajna, naprijed idu 20x9-inčne felge s gumama dimenzija 255/30R20, a nazad 21x11,5-inčne felge sa masivnim gumama dimenzija 325/25R21. Kako bi fitment bio što bolji, SkyStyle nudi komponente za spuštanje automobila za gotovo 20 mm.

Slystyle je također povećao snagu modela Corvette Stingray C8. Ugrađen je K&N filter zraka visokog protoka, usisna grana i izduvni sistem Grail s elektronskom kontrolom ventila koji dolazi s četiri cijevi.

LT2 V8 motor sada razvija 478 KS i 612 Nm obrtnog momenta, a ta snaga će definitivno biti veća nakon što Slystyle završi posao na ECU jedinici.

Vezani članci