Tretman za najmanji Audi
0
Senner preradio Audi A1
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ovo nije uradio Senner, već šaner...
Auto za one koji ne znaju sta ce sa parama. Jer da im je stalo za njihove pare, pogledali bi cijene drugih auta i sta nude i nikad ne bi kupili ovaj uzas. Njemci su ismijali A1 u svim testovima kao polo koji kosta 10 000 vise od pola. I nemojte mi sad sa pricom: ti bi volio da ga imas. Al za te pare NE BIH. 35 000KM!!??
cuj fele nabacio samo...vidis da je za nijansu drugaciji po svemu, pogledaj dobro kakav je obicni a1 a kakav sennerov...
Ma nemoze mu ovu zicagu niko ispravit, fakat je grdan pnpg mi brata
naudi
audi 4 life
http://www.facebook.com/pages/Htjela-ljubavniku-pa-poslala-sms-momku-vidi-sta-je-pisalo-u-sms-u/182998035061057
E jest ga i \"preradio\" samo mu fele nabacio !