Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa gdje ste vi jos culi za superpunjac hljeba vam???\' imate turbo punjac i supercharger ili ti ga kompresor!!! To je kad cobani pisu o autima ccc
normalno da ih treba ispraviti kad pisu gluposti. Sta im je super punjac? To neko nije znao da je supercharger KOMPRESOR. Auto je zvijer.
hajde ba ne smaraj vise, samo trazite nekakve greske po clancima .. citaj i uzivaj, ako ti se ne svidja, niko te ne tjera da citas
Novitec je Njemacka firma koja se bavi napucavanjem Italijanskih auta, Alfa,Fiat,Lancia, Maserati,Ferrari. Pa zar nemate u redakciji makar nekoga ko se malo razumije u automobile. Ako nemate onda makar imate internet (nadam se).
sa-x jeste i ovo vozili? :P