Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DA ME VIDI BABO KADA PROFURAM KADA PROFURAM SA BUGATIJEM
dramma auto
ja neznam u sta je onaj moj babo gledao kada mi je dvojku kupovao. ovako lijepih auta ima. a vi srbi-turci nemate potrebe za tim. dovoljno vam je da brinete o svojim problemima. jer tko brine o svojim nema vremena za druge.
ha ha ha ha ha..... zivio Vaterland !!!!!!!
Mozete koliko hocete natoviti i najesti se takodje, necete se nikad moci promijeniti koliko god zudili za tim... jer taman ten i tamnu kosu, kao i kompletan genetski kod vam je nastao na halal proizvodima iz bratske turske.. doduse, nama je bratska, vama je to, kako kazu svabe, vaterland!
mi Srbi inace bavimo se medicinom ili tovimo u svrhe medicine
Ne mozes ti uzgojiti \'\'smrdi zivotinja\'\' koliko ja mogu halal proizvoda nakupovat....ha ha ha ha
Ma svi ste jezik isplazili kad ste auto ugledali, a tu se vaznim pravite i lafo komentarisete ko ga moze da vozi ili ne......kao vase misljenje bitno. Jao, zasto balkanci uvijek misle da su oni neka klasa, a mnogo toga u zivotu nikad nece ni vidjet ni dozivit.... al bitno je komentarisati, pa kakav god to komentar bio.
ma dvica musafa mi
perversion !
@turcin @srbin e moja djeco ko vas tako vaspita, jbm vam uciteljicu.
mjenjam za golf dvojku , nov majke mi devedeseto godište...........ha ha ha
Sta je ovo ba?
SRBI SU NAUCILI JUGU DA VOZAJU :) NEZNAJU ZA BOLJE
Pricaj bre srpski da te razume srpski narod jbte. A ne da mi zavijas ijekavicu ovde.