Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mu ....ravnog na svijetu ,bio i osto u Vrhu !
otprilike su iste cijene a sa gtr dobijes samo brzinu, a sa ovim sve ostalo :)
Pa ti da znas da Nissanov motor V6 dere Mercedesov V12 ti nebi tako pricao. Al posto nista ne znas bolje ti je da presutis sljedeci put.
Kakav bolan dokaz, kao prvo GTR i CL nisu iste klase, a kao drugo i jedan i drugi imaju modifikovane(tjunirane) motore, CL ima pogon na zadnjim, a GTR ima na sva 4 točka... dakle, dva totalno različita auta, ali šta ti znaš o tome, idi gledaj klipove rusa sa tuniranim autima...
M@can mamlaze jedan idi guraj tacke sta ti znas sta je auto
Hahaha, kopirali farove s octavije! :D
koliko mu treba sekundi da predje sve auto puteve na 24% bosne hihihihi
evo jedan s.e.x kako se otkida i jos jaci amg od ovoga! http://www.youtube.com/watch?v=UB1KD-qRQbk
Pojma vi nemate ! Nissan GTR sa trostruko manjom cijenom, boljom opremom, AWD i dvostruko manjim motorom ce ostaviti ovu napucanu skulu za 100 m.
dobar,ali brate ruzne ove felge..moze to i bolje. :P