Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guzio bi 40% Sarajevskih koka sa ovim autom, onih 60% ne bi ni pokusavao jer su ruzne.
Kreteni hebo vas onaj ko vam odrzava stranicu...Hocu li ikad docekati da kada pregledam 10-ak slika jednim klikom na backspace me vrati na predhodnu stranicu
Valja ovo "napojiti"
Pitaj mamu za momka u bubi, ljeto 76-e.....
Ahhh kad ga SDA sokolovi vide. Al mali Ganic ce to prvi da kupi. Al hajdemo mi sad malo o audiju r8. Ovdje je radjeno dosta tog prvo na motoru gdje je uradjen pravi tuning tj; vrsi se reprogramiranje postojeceg procesora koji upravlja radom motora, a ne chip tuning i tu je podignuta snaga na nekih 590ks. Nakon tog se pristupa auspuhu s vecim protokom i zvukom, zatim filter sa boljim i kvalitenijim protokom zraka tu je dobijen jos ovaj ostatak snage i na kraju ovjes kocnice te poneki aerodinamicki dodatak za bolji downforce. Inace ovdje se radi o audijevom v10 motoru kakav se identican ugradjuje u lamborghini gallardo i audi s8. Ma sta ja ikako pisem o ovom i sta mi koristi sto sam tata mata za aute kad ne mogu da priustim sebi jedan, za razliku od stranackih vucibatina koji to kupe i boli ih briga o tehnici.
Misliš spyder bi guzio a ne ti jado, mislim da bi trebe ipak prije koke dale autu nego tebi klempo.
Golf cadvi to vec radi :)
Beavis i Butt-Head TUNIRALI AUDI ?????
kad ce test? jedva cekam :)
100 KS sa filterom i auspuhom? i to kod auta koje vec ima preko 100KS po litri.