Magija bakra
0
AC Schnitzer u Ženevi
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciao !! forse si forse no .. nel senso che praticamente se il tempo e8 bello il 9-10 apilre dovrei andare a rivanazzano con dei miei amici che ci sono le gare di drag nitro drag race magari puoi venire anche te cmq se piove le drag le rimandano quindi verrei a monza .
ne bi smio *ebat u njemu..ubio bi je kad bi ga uflekala
unutrasnjost ko' u fapa
boja bolesnog govneta upropastiše bemburu
Majmune, ovo je samo bakarna presvlaka! Nemojte se praviti pametni da znate kako se dobija ova farba jer to sve kompanije drže u tajnosti. Uglavnom koristi naelektrisanje + - gdje se farba ravnomjerno raspoređuje.
ovo malo udari pa ces vidjeti koliko se bakar savija
ilovača
dobra benga :) Steta sto mi je suša u džepu...