Estetski tretman
11

AC Schnitzer pripremio opcije za modifikacije BMW-a i4

D. B.
AC Schnitzer ima dugogodišnje iskustvo tuniranja BMW-ovih automobila, a sada je na red došao električni i4.

S obzirom na to da električni coupe nema motora s unutrašnjim sagorijevanjem koji bi se mogao tunirati, a time ni izduvni sistem, AC Schnitzer se bazirao na izgled i ovjes.

BMW i4 je dobio nove opruge koje ga spuštaju za 20 mm naprijed i 25 nazad, kao i različite dijelove koji unapređuju izgled njegove karoserije. Tu je produženi prednji spliter, krilca integrisan u element u uglu donjeg dijela prednje maske. Tuner nudi i veće verzije horizontalih dijelova koji se spajaju na otvore iza prednjih točkova, a pripremio je i suptilni krovni spojler. Također, kupci mogu izabrati i karbonski stražnji spojler te krilca koja se fiksiraju u uglove repnog dijela automobila.

AC Schnitzer u ponudi ima dva dizajna felgi za i4. AC4 set ima pet parova krakova koji se sužavaju prema unutra na obodu felge, a dostupan je u srebrno - crnoj ili potpuno crnoj boji. AC1 krasi pet tankih dvostrukih krakova, a moguće je izabrati srebrne i antracitne šeme boja ili jednostavno antracit.

Moguće je napraviti promjene i u unutrašnjosti, a one uključuju aluminijske ukrase za papučice, oslonac za noge, poklopac iDrive kontrolera i držač ključeva.

Vezani članci