Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista bolje kad se neko dobro auto se tunira
Sreća pa je lako razlikovati ove audijeve modele, svaki je potpuno drugačiji od onog drugog. Recimo A3, A4, A6 I A8 su potpuno različiti modeli zasnovani na potpuno drugačijim platformama. Ne znam, vjerovatno su svjetlosne grupe ono što ih čini toliko drugačijim :))))
nije istina.. jedino a4 i a6 ponekad u brzini tesko razlikujes... ali kad se priblizi sve ti bude jasno.. to sto ne vidjas svaki dan po nekoliko stotina na cesti pa da skontas razliku to je druga stvar... a ovi modeli, to je sve "facelift"... jedino je istina da svi tvoji nabrojani modeli stvarno zasnovani na razlicitim platfomrmama jer su i razlicite velice... ;-) malo bi blo tesko staviti jednog kralja prstenova na platformu jedne trojke.... :-)
uzmi bmw 5 novi model limuzina i bmw 3 limuzina pa vidi razliku npr. sa zadnjeg dijela vozila tacno bi im trebalo uvesti obavezno pisanje broja serije na gepeku,mislim da kod audija svaki model je poseban za sebe
svaki komentar je suvisan
Pa koji qrac je onnda komentarises
Dobar, iako mu je malo ružna pozadina.