Šampionat BiH na brdskim stazama
0
Trka u Skradinu otvorila novu sezonu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne odes i ne probas, ne znas
glupo mi je da lik sa formulom moze da nastupa protiv auta razlika izmedju prvog i drugog 15 sekundi
Hota bi se priblizio onome u formuli, samo da nije imao problem s motorom.
Ma svaka cast nasim momcima na voznji. Hota Sampion i pored eksplozije motora zavrsi trku i uzme 2 mjesto u generalnom plasmanu. Brdski sampionat je nesto posebno u odnosu na 402 m street race, tu ne treba mijesati stvari. Svaka cast nasim vozacima, Hoti, Danetu i svim ostalim :)
Fiat 128 nema dalje,Dane je to nabuđio samo tako...
Bravo momci,svaka vam cast na voznjama,slike predobre... Pohvale za Sarajevo-X na obajavi ovog clanka...
lik vozi raketu... nema sta
Hota je strasan...Domazet jako dobar,bilo je tu jos dobrih vozaca,malo starijih.....skup sport ali adrenalin je ogroman samo gledati ovo :D cekamo Igman
@ sade o cemu pricas balavce?
idio.te ljiljani sa nacionalizmom nemaju nikakve veze, samo da znas
hotu samo formula uspjela pobjediti
Mopra otici kad ima preko oko 600 konja ispod guzice. Vidi golfa dvice. mozel sta proci bez nje.
Uh Hota vozi svaka cast ;) A ovaj komentar za 400 metara ,nije tu poenta drzati gas,tu je poenta naoraviti auto sa sto vecim ubrzanjem,malo se raspitaj kada vec komentarises ;) To svu dva razlicita auto sporta i ne mogu se porediti ;)
sto ovome ode auto u helac na videu :D na zalost odavno se vidi da je autosport u krizi, dok god su kisne kapi i golf II trakaca auta :D
bas dobro izgleda
Svaka čast momci Ovo je sport a ne oni 400 Metara Pa to more i moja nana dati gas i držati auto u osi 200 Metara
odlicne slike