Nova sramota japanskog giganta
0
Toyota povlači 110.000 hibridnih automobila
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se toyota pokvari, golf ce i crknuti i rasprodat se u dijelove na auto otpadu. prijatelj mi ima RAV4 koji je presao 160 000, i ne zna ni gdje mu se nalazi boca za vodu i ulje nikad nije provjerio (naravno bilo je na maksimumu kad sam pogledao). A da ne spominjem da se nikad nista nije pokvarilo. Toyota nije luksuzno auto kao sto je neko napisao, lexus je luksuzna marka toyote. I lexus je najpouzdanije auto luksuznog segmenta i to daleko ispred BMW-a koji je drugi.
ko mi sihir poturi ...
ja tojotaša japansko smeće
haj ne rise y.e.b.a.la te tojota šatro japanski luksuzni auti ha ha ha ha
Interesantno je to da kako GM i Ford izgubise primat najvecih proizvodjaca odjednom Toyota ima problema na sva zvona. Bio je i problem sa Audijem TT cak su i ljudi ginuli radi te greske pa se nije ovako pisalo.
Ovo se dešava i kod drugih, samo toyota ima m*da da javno prizna i povuče toliki broj auta...