Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da se ovo desilo toyoti. oni inace imaju potpuno drugaciji pristup proizvodnje od ostalih kompanija jer izbacuju proizvod na trziste u vrlo cestim serijama ali u malim kolicinama tako da sto prije korisnici otkriju greske koje se onda mogu popraviti u slijedecoj seriji. ostale kompanije naprave "savrsen" proizvod pa krecu u masovnu proizvodnju, e tu se inace desavaju ovakvi problemi.
Ja sam juče povuko svoje auto za bravu i spao mi komplet zadnji trap! Dao sam ga za paket žvaki, napravio sam etra pos'o!
kupi mi haver Toyotu Auris 2008. godiste haman 14 milja. Jeste auto vrh stvarno, al po meni to nesto skupo u pm. Npr drugi haver kupio Citroena C4 2012. godiste za iste pare. Haj budi pametan, al nesto kontam ni jedan ni drugi nisu fulili auto :)
Automobili obuhvataju Prius i Lexus modele od 2008. do 2012. godine. kljiks zaboravio kako se prepisuje