Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuza ni na mapi...cudi me, svake godine sami sebi daju neku nagradu, te auto godine, te nesto motor godine. Nema bez svabe nista.
to svi daju
a što za tebe mozda ja neznam kako ste tako glupi pa u ime drugi pisete jer nevoli svak svabsko sranje jer Japanci su Pristojan narod i sve mora da je u crti sto za tvoje posrane švapicice nemogu tvrditi jer sam zivio tamo neko vrijeme pa znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
S punim pravom, Japanci su to. Al hajd ti to objasni prosjecnom golfarosu ovdje, nije mu interesantan auto koji se u mjesec dana bar jednom ne svrati kod majstora. Nema adrenalina kod auta kojem se hauba podize samo da se dospe voda za brisace...
da mi je vidjet druze takav auto(proizvod) koji ne zahtjeva odrzavanje,., drugo je sto vama dodju pregazeni krsevi koji su blago usminkani,.., pa belaj,., ja kupio novog Legacy(imao generaciju iza i prvih 90kkm nista) novi svaki dan u servis ,.,
Ma samo BMW i BMW probano dokazano, ja super zadovoljan, hem dizain, hem udobnost, hem izdrzljivost...
ako ces po gradu voziti DA! I trkati se od semafora do semafora
@erlman sta je pisac htjeo s tim da kaze!?
Ma ko šiša Volkswagen.. auto za bijedu bijednu. Samo takvi ga i voze.
Ugradio sam plin u Toyotu Yaris, trošim 3 KM na 100 km!!!
Hahahahhahahah Toyota hahahahha. hahahhaha ta će japanci mali hahaha Merc ili ništa dječice.
racunaju se vrijednost na berzi a merc ima samo 18% na berzi
@provucikarticu To im raste zbog prodaje pikapova onim bradonjama na Bliskom istoku i poslova sa sirotinjom. Merc je broj jedan po pitanju kvaliltete.
Najpouzdanija auta,uvjerila sam se. Kupila prije 6 godina Toyotu corollu,i kad mijenjala opet cu Toyotu :) Ne dolazi u obzir nista drugo,rahatluk. Mala potrosnja a kvarova ni na mapi,samo odrzavanje.
Fan sam BMW-a, ali vozila sam razne Toyote, od Ayga, preko Yarisa, Aurisa, do RAV4 (sa merakom posudjivala od raje) i mogu ti reci da sam se totalno zaljubila u Toyota brend. I oni koji ih posjeduju kazu isto - mala potrosnja, a kvarova ni na mapi. Bas ova jaranica sa Yarisom ne pamti kad joj se nesto pokvarilo, a i druga je kupila Aurisa skoro (cijeli zivot imala VW) i odusevljena je auticem.
@SerbianMafia - Ne bih ti znala rec' :D Mene je moj uhvatio na biciklo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajde ba daj, neki amerikanci dali statistiku,
Sada ce bosanci biti veci strucnjaci i pricati o golfu dvici
http://ekstremno.org/2016/05/27/zelio-da-proba-sta-moze-ncjegov-bmw-m4-pa-ga-testirao-do-krajnjih-granica-video/
Jeste zadrzala sve dok pederi sjede u komisiji i vozaju se u pederskoj yaris tojotici. 1.///M power 2. 3. 4. . . . 100.gospodar prstenova audi pa tek onda mozda merc ili gay autici
@novikolac ocigledno ti se poznavanje auta zavrsava u mahali. Toyota celica harala reli stazama.nisam gtr pojam sportskog auta reli dakar japanci najtrofejniji.
@RPM znas li da je u 2F2F hondahi trebao da bude sponzor,. zamisli na sta bi t licilo,.,pa su u zanji trenutak odustali od tog ugovora i podapisali sa Misthubushijem,. Sa GM studio ima ugovor,., tsupru Gredy gurao, honda je dosla jer redatelj imao istu, mazda je dizelova
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne cudi.. hiljade i hiljade vozila toyota je prodala u ovim ratovima na bliskom istoku.. nepregledne kolone toyotinih suwova po siriji i iraku.. sve u dogovoru sa amrickom vladom.. pa cini mi se da da ih prave bas za te situacije tamo i da mogu izdrzati ono oruzje koje namontiraju na njih.
ne samo u bliskom istoku jer svaka serija koja se snima u pustinji ili bilo gdje tu su TOYOTE jos od 60tih godina jer su najpouzdanija auta to je jedina istina
nemožeš porediti sa MPOWER/// ljepotom
@Schnitzer NE MOZES poredit sa ///AMG Power :)
ne seri bogati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bmw i Mercedes su klasa za toyotu japansko smece koje je sklepano od plastike realno, sto svabo napravi to se tesko rastavi.
Hahahahahahahhaahahahahhahahahahahahahaha
Puk'o cojk ko kokica 😂 Bolan,svoju Toyotu ne bih dala za cijeli vozni park njemackih auta 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jasta je.. malo morgen.. ZzzZzz neka sanjaju!
pa brojke pokaazuju švabe se trebaju zapitati što rade bezobrazno na prljav nacin
@HunterBLRS vidimo ko je naivan.. Sad neka statistika kaze da je DACIA najbolje auto debilismusi poput tebe ce reci " aha, nisam znao" ..