Regionalna promocija u Rovinju
59
Vozili smo Renaut Clio četvrte generacije
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
k**** ste vi vozili
nebi ga kupio samo zbog Bunje koji copa obrve.
ojjj pacenicke aplikacije, da lozis trebice sa V6 zvukom, a ustvari vozis 0,9 motor HAHAHAHHAHAA
bas je dobar
Odlican clanak,malo kratak ali odlican !
Iz većine komentara da se zaključiti da su u pitanju osobe koje nemaju nikakvog osobnog iskustva sa predstavljenim vozilom. Kao vlasnik Clia III 2008 Tce 100Ks, dakle već 4-tu godinu mogu reći da je za taj novac, omjer uloženo-dobiveno u potpunosti opravdan, naročito u verziji sa Tce motorom. Važno je istaknuti da ovaj automobil zahtjeva puno pažnje, dakle redovni servisi, ali kad kažem servis prema uputama proizvođača!!! Postoje mnoge pozitivne recenzije o ovom modelu kako korisnika tako i stručnjaka, tako da nema potrebe o tome puno ni pisati. Naravno da postoje i kvalitetnija vozila, ali i po većoj cijeni. Dobar primjer je Honda Civic, ali nažalost kod nas nema ovlaštenog zastupnika. VW je pravi dobre automobile, ali tako visoke cijene u odnosu na konkurenciju su očigledno ne opravdane, barem kad je u pitanju naše tržište. Ne radi se tu o tome da li neko preferira određenu marku vozila, već je to pitanje omjera uloženog dobivenog.
a moras priznat, fol on mangup, fol sav bitan, pun love, a primoran da se vozi u autu od 30 hiljada. I jos ono sha ba mangup, a copa obrve. hahahaha presmjesno.
hahahahaha kakv si ti kloc
Hajte papci,sad ce vam biti predstavljen novi,poboljsani,sa ekstra osvjezenim dizajnom,golf 7,po super povoljnoj cijeni od 40.000 KM pozurite sto prije u vas najblizi ASA auto salon i budite prvi papak u novom golfu 7,tom tradicionoalnom,ekstra kvalitetnom,udobnom,za odrzavati jeftinom autu...Sta vi znate sta su auta,papandopulosi jedni...
pojo govno,eto zšto
sta ste vi vozili svega vam :?????????
Ne kaže se UĆILI nego se kaže UČILI. I ti si našao nekog ispravljat, bolje idi ganjaj Bunju da te zigu.
a smece, smrdi ko dacia i platika ko u kineskih lavora. no sad ce reklama
ojj motori ko za trokolicu $$$
Renault je vrh
Pa što ga kupi ako je takvo sranje. Nije te niko tjerao da bacaš svoje pare. Još što ne mogu ovakvih glupih komentara.
Jednom renault uvijek renault. Ja vozim trećeg po redu a bit će i četvrti.