Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trećina "renola" isto iza nas ostala
Sa obzirom na prosjecnu brzinu, nije mu nesto ni niska potrosnja
Prvi u Europi po prodaji, i najbolji auto u klasi.
Renault ima jako dobra auta, zavisi sta zelis, koji auto ti treba.
Renault ima jako dobre benzinske motore,jedne od boljih,za dizel ne znam,nemam iskustva.
Ovo je novi golf 2 na nasim cestama.
@Sky Drums Nema šanse. Preskupa plastična igračka. Fabia je novi G2, Fabia MK1 neponovljiv auto. Nepoderiva a jeftina.
Reno ko Reno. Smeće.
Sve je to ok, ali cijena novih vozila, posebno u ovoj kategoriji koja bi trebala biti najpristupačnija, glavna je prepreka za veći dio bh. stanovništva.
@ment0r nije nam niko kriv sto nemamo kupovnu moc kao raja iz EU. Da prave auta po nasoj kupovnoj moci, trebao bi onda kostati 9-10 hiljada sto je jednako Grimovim bajkama.
2,9? Može to i niže kad se kreneš od Ivana do Jablanice i ne forsiraš, samo pustiš u 4. i lagano doziraš kočnicu. Bude i 2.0 (prosječna).
@Miles Dyson Tako je! U kontra smjeru bude prosječna 6, tako da je ukupna oko 4l/100 Probaj tako sa benzincem, vidjet ćeš da će bar duplo više potrošiti...
@RMS400 Tako je. Benzinci gutaju, naročito pod većim naporom.