Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar pokušaj da Reno napokon napravi auto. Puno čvršći na cesti i dosta realniji volan, kao da ga je VW pravio. Potrošnja puno veća od reklamiranje 3-4, preko 5 što je puno za motorić 1.5 dCi 75 KS, npr. Peugeot 2008 1.6 HDI 115 KS troši oko 5.2 a zvijer je za njega. Unutrašnjost plastika, blatobrani standardno plastika, loša zvučna izolacija. Sveukupno nije loš auto, ali nije za hvalisanje. Ipak VW ili Škoda, ako govorimo o istom rangu.
Renault ima fantasticne benzinske motore dok komplet VW grupacija ima ne bas sjajne i velike a po njima normalne potrosnje ulja.
@J24 za vw benzince ti treba 15 litara ulja godisnje (2.0 TFSI) + zamjena... jbt pa nije F1 motor da sagorijeva i ulje haha.
pozdrav za ekipu GUMA M, pozdrav za Džanu, najbolju prodavačicu na svijetu!!!! Jednom clio uvijek clio! odličan autić!
@Delboy003 smece 1/1
10.000km presao u zadnja 4 mjeseca, za godinu dana mojih potreba clio bi se raspo...
Ja imam službenog clija, svake 4 godine novi. Prelazim prosjecno 2500 km mjesecno, ili ti 30000 godisnje. Redovno servisiranje, i u toku garancije bez ikakvih problema i kvarova. Pusti ti price ljudi koji kupe pregazene motore pa onda imaju priče kao ti.
ne bi bosnjak uzeo francuza da ga puskom tjeras