Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grdilo bio i ostao
Recenziju gledas u 2020. a na piku ces ga gledati 2035., :)
Zanimljivo jer postoje ljudi koji bi za ovo platili 46.000KM, ali eto o ukusima se ne raspravlja, voze ih tatine princeze.
Auto koje guzonje kupuju ljubavnicama
vozio sam 1.5 benz i zadivljen sam performansama motora, tišinom rada, jačinom basa. auto LETI - jedne prilike vidim na retrovizoru audi 2.5 tdi se zaletio da me preskoci, tipka sport, vraćam u drugu, gas do poda odjednom idem ko i audi, covjek se sjebo jasno se vidi. za par sekundi idem 160 a retrovizor je pun audija
@gooUser1578599526 ne postoji 1.5 benzin
Izgleda imas ti neki kompleks od audija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja ga imao kad je izasao,u fullu 200 konja ,automatik,4x4,odlican auto.
I dalje je ruzan skucen i skup. ALi o ukusima se ne raspravlja.
De ba
Na kraju, je li test pozitivan ili negativan? 🙂