Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juznokoreanci su se primakli japancima, sad su na nivou volkswagen otprilike....
Juzna Koreja zna sta radi. Recept je jednostavan, zaposlis najbolje dizajnere, napravis lijepo, kvalitetno auto, minimalna marza, prava garancija i eto ga. Nesto kao Samsung i Lg. za nekoliko godina pokorit ce Evropu. za one koji ne znaju KIA proda automobila u Svijetu kao BMW, Skoda i Opel zajedno ;)
Izgled interijera je odlican, al sumnjam da je neki kvalitet
A šta kaže NCAP za Rio...
24.000, pa za ove pare nova astra K ili megane
Za taj novac vjerovatno najbolje sto se moze dobiti...Samo nikad ne uzimati polovno vozilo iz one njihove auto kuce,ono su lopovi boze sacuvaj
Vecina autokuca je mutna :) Novo je novo
Probao ove štedljive benzince i pravo su tromi pogotovo ako ima 4 osobe u autu i uključena klima, tromo do bola. Sve ispod 100 konja nije za naše ceste/uslove.
apsolutno si u pravu, na nasim cestama opasno po zivot(e)
@MakarijeCudotvorac zar to iko više pravi? :-D
Uredno vozilo nema govora, male zamjerke na par detalja interijera. Sve u svemu 👌
nema potrebe da mi se opisuješ, nećemo se družiti